Gå till innehållet. Gå till navigation

Språkteknologi.se

Personliga verktyg
Du är här: Förstasidan Nyheter Delta i PTS innovationstävling

Delta i PTS innovationstävling

Dokumentåtgärder

PTS, Post- och telestyrelsen, håller varje år innovationstävlingar där företag och forskningsinstitut kan ansöka om finansiering av tjänste- och produktutveckling inom elektronisk kommunikation. Förslagen ska underlätta kommunikation för så många som möjligt, i synnerhet för personer med funktionshinder. Många medietjänster saknar till exempel i dag funktioner som uppläst textremsa, talsyntes och syntolkning.

PTS, Post- och telestyrelsen, håller varje år innovationstävlingar där företag och forskningsinstitut kan ansöka om finansiering av tjänste- och produktutveckling inom elektronisk kommunikation. Förslagen ska underlätta kommunikation för så många som möjligt, i synnerhet för personer med funktionshinder. Många medietjänster saknar till exempel i dag funktioner som uppläst textremsa, talsyntes och syntolkning. Så har du ett projekt som kan bidra till att göra tv, film, radio, musik, böcker och tidningar via internet mer tillgängliga och användbara för fler människor, delta i PTS innovationstävling.

Ansökan ska vara inne senast den 14 december. Projektförslaget kan antingen vara en studie eller ett utvecklingsprojekt. Läs mer om tävlingen hos PTS.

av redaktionenSenast ändrad 2012-11-06 10:37

Driven av Plone, Open Source Content Management System

Denna webbplats följer följande standarder: